WordPress development

Home » WordPress development

WordPress heeft veel bestaande themes en plugins, maar soms heb je bepaalde eisen die niet in een bestaand theme of in een bepaalde plugin te vinden zijn. WordPress development is dan de oplossing, een dienst aangeboden door WPLounge. WPLounge ontwikkelt WordPress plugins, WordPress themes en zet PSD bestanden om naar WordPress, ook wel PSD to WordPress genoemd. Heb je interesse in WordPress development, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

WordPress plugin development

WPLounge heeft voor een aantal internationale bedrijven custom plugins ontwikkeld. WordPress plugin development moet zorgvuldig worden uitgevoerd, aangezien het WordPress CMS vaak wordt bijgewerkt. Als een WordPress plugin niet goed is opgebouwd, zal deze wellicht niet meer werken bij een nieuwe versie van WordPress en dat kan leiden tot grote problemen. WPLounge controleert haar plugins regelmatig op fouten en test de ontwikkelde plugins uitgebreid als er een nieuwe versie van WordPress uitkomt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

WordPress theme development

Alle themes die WPLounge heeft ontwikkeld zijn volledig responsive en voldoen aan alle eisen van WordPress. Bij het ontwikkelen van WordPress themes kan een PSD worden aangeleverd, maar na een kennismakingsgesprek kan WPLounge ook zelf een schets maken. Het is mogelijk om extra functionaliteiten zoals sliders in een theme te maken. Alle themes zijn tevens volledig HTML 5 en CSS 3 proof en SEO in orde.

Custom theme/plugin nodig?