Over ons

Wouter Postma en Jelle van der Schoot

Home » Over ons

Wie zitten er achter WPLounge?

Wij zijn Wouter Postma en Jelle van der Schoot. Sinds eind 2012 schrijven wij over WordPress op onze blog wplounge.nl. Begin 2015 begonnen we het bedrijf WPLounge, om onze expertise in de praktijk te kunnen brengen.

Wij kunnen je helpen met het bouwen van je WordPress-website en het optimaliseren van die WordPress-website voor zoekmachines. Daarnaast zijn wij experts op het gebied van security en bouwen we webshops op basis van WordPress en WooCommerce.

Ook voor “custom” development-werk kun je bij ons terecht. Voor meer informatie over onze werkzaamheden verwijzen we je graag door naar onze Diensten-pagina.

Wouter Postma

Wouter werkt sinds 2004 met WordPress en heeft het systeem zien uitgroeien van eenvoudig blog-systeem tot een volwaardig CMS.

Sinds eind 2012 blogt Wouter op wplounge.nl over WordPress en in 2015 startte hij (samen met Jelle) het bedrijf WPLounge.

Jelle van der Schoot

Jelle van der Schoot schreef in 2013 samen met Wouter Postma het boek “WordPress, een inspirerende handleiding” en werkt al jaren met WordPress.

In 2012 startte Jelle met Wouter wplounge.nl en samen hebben zij vele (WordPress-)projecten met succes afgerond.

Waarom WPLounge?

Er zijn erg veel bedrijven die zich aanbieden als WordPress expert, maar weinig bedrijven die deze titel echt kunnen waarmaken. Door onze jarenlange ervaring met WordPress en de vele honderden artikelen die wij hierover schreven, hebben wij enorm veel ervaring opgedaan. Verder denken dan “There’s a plugin for that” en de klant zoveel mogelijk zélf te laten snappen, zodat hij niet voor elke wijziging WPLounge hoeft in te schakelen. Dat, is WordPress. Daarom WPLounge.