WordPress SEO

Search Engine Optimization

Home » WordPress SEO

SEO; Search Engine Optimization

SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Het uiteindelijke doel van SEO is om je website hoger in de zoekresultaten van (bijvoorbeeld) Google te laten verschijnen op bepaalde zoektermen. Dit is op de lange termijn een goedkope manier om meer bezoekers naar je website te trekken.

Hoe optimaliseren jullie websites?

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines begint bij het bouwen van een website. Tijdens het bouwen is het belangrijk dat de structuur van je website goed staat, zodat zoekmachines zoals Google je website goed kunnen “lezen”. Zo kan een zoekmachine beter bepalen voor welke zoektermen en mensen jouw website relevant is.

Wij weten waar Google op let en hoe je website het beste kan worden ingedeeld om Google te helpen. Ook doen wij zoekwoordonderzoek om te achterhalen op welke zoektermen het meest gezocht wordt.

Voor welke zoekmachines optimaliseren jullie?

Wij optimaliseren websites voornamelijk voor Google. In Nederland is Google de absolute nummer één, met meer dan 95 procent van alle zoekopdrachten. Daarnaast gebruiken de andere grote zoekmachines (zoals Bing en Yahoo) een zelfde manier als Google om je website te lezen. Optimaliseren voor Google is dan ook een goede basis.

Als je website niet op de Nederlandse markt is gericht, maar bijvoorbeeld op de Amerikaanse, dan kan het zo zijn dat andere zoekmachines (ook) interessant zijn en zullen we hier rekening mee houden.

Meer bezoekers uit Google?