WordPress webshop

Home » WordPress webshop

Wanneer je een webshop wilt starten moet er veel gebeuren; een domeinnaam registreren, een systeem kiezen, zorgen dat je website veilig is en natuurlijk alle producten invoeren. WPLounge kan al deze zorgen uit handen nemen.

Zo zorgen wij dat je webshop online komt te staan, dat er betaalmogelijkheden zoals iDeal worden ingebouwd, dat alle BTW-tarieven goed staan én dat je webshop veilig is (wij installeren ook SSL-certificaten). Daarnaast zorgen wij dat je webshop goed gevonden kan worden door Google (SEO).

WordPress webshop

De webshops die wij ontwikkelen draaien op WordPress (in combinatie met WooCommerce). De combinatie van deze twee systemen zorgt ervoor dat je je webshop kunt beheren met het gemak waarmee je ook een WordPress-website beheert.

WooCommerce biedt enorm veel mogelijkheden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je voorraadbeheer op orde is, dat er automatisch facturen worden verstuurd wanneer een bestelling wordt geplaatst én dat je webshop er gelikt uit ziet.

Wat kost een webshop?

De kosten van een webshop verschillen heel erg. Het ligt er maar net aan wat je wel en niet wilt. Wij kunnen bijvoorbeeld:

  • De volledige hosting van je webshop voor onze rekening nemen (inclusief maandelijks onderhoud zoals backups en updates)
  • Betaalmogelijkheden (zoals iDeal, PayPal, Creditcard) implementeren
  • SSL-certificaten installeren
  • Een webwinkel-keurmerk aanvragen en plaatsen
  • Je producten invoeren
  • Een automatische koppeling maken tussen je webshop en je boekhoudpakket

 

Webshop beginnen?